Frequently Asked Questions

Om een aantal belangrijke vragen snel beantwoord te hebben, hebben we deze pagina ingericht. Mochten er meer of andere vragen zijn dan hieronder staan, neem dan gerust contact met ons op.

Praktisch en catering

Q: Welke beurzen zijn er dit jaar op hetzelfde moment?
A: Dit jaar zijn er 4 beurzen tegelijk:
– Tankstation en Carwash Vakbeurs
– Fleet Expo
– Taxi Expo
– En het tweejaarlijkse OV Expo

Q: Wat zijn de data en tijden van de beurs dit jaar?
A: Alle beurzen beginnen en eindigen gelijktijdig:
– 13 november van 11:00 tot 18:00 uur met netwerkborrel van 17:00 tot 18:00 uur en aansluitend een diner
– 14 november van 11:00 tot 17:00 uur

Q: Wie is mijn contactpersoon voor al mijn vragen?
A: Tankstation en Carwash Vakbeurs, Nieuwe Energieplein en Fleet Expo worden begeleid door Robbert van Dijk
Taxi Expo en OV Expo worden begeleid door Larissa van Heijningen
Voor vragen over de webshop van Jaarbeurs Utrecht kan het beste direct contact opgenomen worden via service@jaarbeurs.nl of bel 030-2952999.

Q: Catering, hoe regel ik dat dit jaar perfect?
A: Je kunt op vertoon van je exposantenbadge onbeperkt koffie, thee en water halen bij een van de cateringpunten. Wij zullen op een later moment bekend maken welke precies. Let op dat een inschrijving samen moet gaan met het bijkopen van exposantenbadges in de ProMedia Webshop.
Daarnaast kun je lunch, gekoelde drankjes, barista’s, verse bitterballen en catering mogelijkheden op maat vooraf bestellen via de Jaarbeurs Webshop. Hierin kun je ook precies aangeven hoelaat en op welke manier het bezorgd moet worden.
Daarnaast kan tijdens de beurs via het programma 12waiter besteld worden. Hiervoor ligt een QR code op jullie stand klaar via waar last minute bestellingen gedaan kunnen worden. Let op dat deze dienst direct afgerekend moet worden.

Q: Hoe kan ik de kleur van mijn tapijt wijzigen?
A: Ga naar de ProMedia webshop. Klik op het de naam van het evenement en scroll helemaal naar beneden. Daar staan alle producten die u momenteel heeft waaronder ‘needle felt carpet’. Mogelijk ziet u niet alles, klik dan op ‘view all’. Klik op het ‘OI – 000’ nummer en selecteer de kleur die u wilt. Klik op ‘Next’ om de keuze op te slaan.

Q: Waar kan ik mijn tijdslot voor laden en lossen boeken?
A: Dat kan momenteel nog niet. Zodra het systeem klaar staat, krijgt u een link in de mail via waar de tijdsloten geboekt kunnen worden. Tijdsloten zijn alleen nodig voor lossen, direct naast de beurshal. Mocht u enkele spullen vanaf het parkeerterrein naar de stand brengen, is het niet nodig een moment te boeken. Houd u wel te allen tijde aan de tijden zoals aangegeven in het handboek.

Marketing en aanmelden

Q: Wat doen jullie om mijn doelgroepen dit jaar te bereiken?
A: Dit jaar gaan wij naast onze groeiende database van lezers ook partnerschappen aan met verschillende partijen. Via die weg bereiken we doelgroepen die normaliter niet onze vaktitels lezen, maar wel interessant zijn voor jullie. Voorbeelden hiervan zijn: 

Q: Vanaf wanneer kan ik mij aanmelden?
A: De registratie voor exposanten gaat open wanneer de handboeken verstuurd worden. Dat zal halverwege juni zijn.
De registratie voor bezoekers gaat ongeveer 3 maanden voor de beurs open.

Webshops en bestellen

Q: Wat moet ik waar bestellen?
A: Net als vorig jaar zijn er dit jaar 2 verschillende webshops.
Gebruik de Jaarbeurs Utrecht Webshop voor: stroom, water, internet, rigging, catering, standschoonmaak, beveiliging, afval en parkeerkaarten
Gebruik de ProMedia Webshop voor: tapijt, stand toevoegingen zoals achterwanden, meubels, planten, TV’s, laptops en verlichting

Q: Ik kan niet inloggen in de ProMedia Webshop, wat moet ik doen?
A: Dit gaat mogelijk zijn vanaf half juni na het ontvangen van het handboek. Daarna kunt u onderstaande instructies volgen.
Zoek in uw mail naar de mail van costumerdesk@promedia.nl of ga naar shop.promedia.nl om in de webshop te komen.
Log hier in met uw email als gebruikersnaam. Mocht u het wachtwoord niet meer weten, klik dan op de wachtwoord vergeten knop en volg de instructies in de mail verzonden door costumerdesk@promedia.nl

Q: Ik kan niet inloggen in de Jaarbeurs Webshop, wat moet ik doen?
A: Dit gaat mogelijk zijn vanaf half juni na het ontvangen van het handboek. Voor vragen over de webshop van Jaarbeurs Utrecht kan het beste direct contact opgenomen worden via service@jaarbeurs.nl of bel 030-2952999.