15 november 2023 | Jaarbeurs Utrecht

Congres

Vanuit Jaarbeurs Utrecht organiseren Automotive Management & Fleet&Mobility gezamenlijk de Fleet Expo. Tijdens een bezoek aan de Fleet Expo ontmoet u  professionals in fleet en mobiliteit, van bestelauto’s en personenauto’s tot en met andere mobiliteitsoplossingen. Naast een goed gevulde beursvloer organiseren we ook een ​​​inhoudelijk programma waaronder het jaarlijkse congres en kennissessies. 

Congres
Het congres draait jaarlijks om 1 onderwerp. Hier duiken we dieper op in met diverse specialisten en het bedrijfsleven. Het onderwerp van 2022 was: “Geel en grijs worden groen!”, waar er dieper werd ingaan op de vergroening van het wagenpark met als doel de deelnemer goed voor te bereiden op een zero-emissie toekomst. Wij zijn bezig om weer een mooi congresprogramma neer te zetten voor 2023. Heeft u hier ideeën over? Laat dit ons dan weten via romy.wielinga@promedia.nl.

Workshops
Tijdens de workshops op de beursvloer gaan we met presentaties, interviews of panelgesprekken in op de laatste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied fleet en mobiliteit. Laat u inspireren en informeren tijdens één van de vele workshops.

Zien we u op 15 november 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht?

PartnermogelijkhedenHoud mij op de hoogte