15 november 2023 | Jaarbeurs Utrecht

Beursvloer

Ontdek de bruisende beursvloer van de Fleet Expo, waar een diversiteit aan exposanten en boeiende workshops op je wachten. Het is dé plek waar toonaangevende bedrijven en organisaties hun nieuwste producten, diensten en innovaties presenteren. Ontmoet ruim duizend andere fleet- en mobiliteitsmanagers en laat u inspireren.

Exposant wordenRegistreren

Exposanten
Ruim 60 toonaangevende bedrijven op het gebied van fleet en mobiliteit tonen hun innovatieve diensten en producten: van telematicatoepassingen en deelautoconcepten tot elektrische bestelauto’s en andere mobiliteitsoplossingen.

Nieuwe Energieplein
We presenteren voor het eerst dit jaar het Nieuwe Energieplein, een apart gedeelte waar aanbieders en leveranciers van alternatieve brandstofoplossingen voor mobiliteit zich kunnen presenteren aan de bezoekers van de beurs. Bent u actief in Laad(infra), H2 en/of LNG, dan is dit dé plek op de beursvloer waar u aanwezig moet zijn!

    

Workshops
Laat u inspireren en vergroot uw kennis tijdens de workshops op de Fleet Expo. Experts delen hun inzichten, best practices en waardevolle informatie over verschillende onderwerpen die relevant zijn voor de fleetbranche. Of u nu geïnteresseerd bent in duurzaamheid, nieuwe ontwikkelingen of aanbesteden, er is een workshop voor iedereen.

Exposant wordenRegistreren